Meten is weten en dat gaat wel wat verder dan spieken hoeveel clicks je op die ene advertentie had. Maar wát weet je dan en nog belangrijker: wat levert het je op?

We kunnen hier uren over ratelen, maar hebben het zo concreet mogelijk voor je gemaakt. Klaar om je onderneming verder te laten groeien? 3 redenen om dan vandaag nog te starten met meten.

 

1. Meten is weten, en weten is rust en zekerheid

Door te weten waar je staat, creëer je rust in je hoofd, in je langere termijnplanning en zo ook in je financiën. Gelijk drie zaken die je echt gaan nekken als je ze verwaarloost. Want weet jij exact wat je verdient, of je komende maand je rekeningen wel kunt betalen of wanneer je het best kunt investeren in die toffe cursus?

Hoe lekker zou het zijn als je het overzicht in jouw bedrijf hebt en dus 24/7 in control bent? Hállo rust in je hoofd, hállo financiële flow en HALLO groei. Van Instagram tot boekhouden met Moneybird en van het succes van je WooCommerce webshop tot time tracking: een dashboard geeft je rust en een lekker portie zekerheid.

 

2. Goals crushen om te groeien, maar wat zijn die goals?

Als je besluit 10.000 stappen per dag te gaan zetten, investeer je waarschijnlijk vandaag nog in een fancy stappenteller om je pols. Halverwege je dag check je even hoe het ervoor staat en hoeveel je na het eten nog moet lopen. Hetzelfde met een sportdoel: je weegt en meet jezelf, checkt na een tijdje hoeveel je vetpercentage is of hoeveel gewicht je kunt liften. Je meet, want je staat te popelen om goals te crushen.

Huh, en in je bedrijf kijk je wel waar het schip strandt? No way! The only way is (Bureau) up! Meten is weten, weten is inzicht en inzicht is een no doubt factor voor groei. Yes, lees die nog maar een keer.

 

Ben jij bang voor cijfers?

Steek je hand op als cijfers je stiekem een beetje bang maken. Wat als ik je vertel dat dat helemaal niet gek is? Van jongs af aan vinden we het al spannend om het cijfer van je toets of examen te horen, óók als je er eigenlijk best een lekker gevoel over had. Het was toen spannend, maar nu niet meer! Nu is het een must en juist omdat het over jouw bedrijf gaat, juist erg leuk.

Door continu inzicht te hebben in je cijfers komt niets meer als een verrassing en laat je je ook niet meer afschrikken door nieuwe cijfers. Warning: je gaat er zelfs van houden! Ze laten je namelijk continu zien waar je kansen en verbeteringen liggen. Hop, nóg meer groei around te corner!

 

One more time: meten is weten

We hebben je drie redenen gegeven om te meten, maar eigenlijk is er geen enkele goede reden om het niét te doen. Oké, alleen als je echt terugdeinst voor groei…

Meer weten over hoe Bureau up jouw business meetbaar kan maken? Neem even contact met ons op, dan denken we graag met je mee welk dashboard onmisbaar voor je is.

 

[]