Who’s behind all of this?

Hi! Ik ben Hebe, 38 jaar en samen met mijn dochter en vriend woon ik in Breda. Mijn vriend is ook ondernemer en wij vinden het heerlijk om lekker er met z’n drietjes op uit te gaan: te reizen, uit eten te gaan, terrasje te pakken… En ook thuis vermaken we ons heel goed en doen we veel spelletjes: van Mariokart tot Ticket to Ride.

In 2017 ben ik gestart met ondernemen: dashboards maken voor het bedrijfsleven. Van MKB tot grote corporates zoals ABN en de Aldi en voor bijv. de gemeente Amsterdam en Eindhoven. Ik hielp ze zaken meetbaar & inzichtelijk te maken in de organisatie om zo kansen te ontdekken, zwakke plekken te identificeren en daardoor te groeien en verbeteren.

Toch een andere route

Leuk, denk je. En dat was het ook. Supertrots ben ik er op. Meer dan 100 ‘maatwerk’ projecten heb ik gedaan.

Maar op de achtergrond gebeurden er twee dingen.

1.  Ik liep alsnog regelmatig tegen de cultuur en obstakels aan waarvoor ik juist gestopt was bij mijn loondienst-baan.

2.  Ik kreeg steeds vaker vragen van ondernemers zoals jij, die het belang inzien van data, meten en strategisch inzicht. Maar mijn bedrijf & aanbod waren daar niet op ingericht.

Ik merkte dat ik deze groep heel leuk vond en ik graag met ze samenwerkte. Daar moest ik iets mee. En zo ontstonden Bureau Up Online & de ready-to-use dashboards.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Intussen is er een fantastisch (remote & freelance) team dat er behind the scenes voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Een team met gedreven mensen die zelf hun tijd en werkplek invullen en taken doen waar ze helemaal van AAN gaan – omdat ze het geweldig vinden en er retegoed in zijn. Dat brengt het beste resultaat te weeg.

De dashboards ontwikkelen ligt als taak bij Hebe en de marketinglijn uitstippelen ook. Maar funnels bouwen, grafisch ontwerp, ingewikkelde code  schrijven, websiteonderhoud en -aanpassingen, klantenservice, blogs schrijven: dat én meer wordt gedaan door Kirsten, Mandy, Angelique en Lara.

En wie ben jij?

Heb je interesse in één van onze ready-to-use dashboards of wil je gewoon even kennismaken? Wij vinden het enorm leuk om andere ondernemers te leren kennen, dus neem vooral contact met ons op. Geheel vrijblijvend, natuurlijk!

Volg Hebe op Instagram

Content over ondernemen, groeien met je bedrijf en de dashboards

Connect on Linkedin

Meer over Hebe’s loopbaan