Trots op onze klanten

Projecten en testimonials

“Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte tool voor zaken als planning, KPI-dashboards, automatisering, data-analyse, etc. dan kan ik Bureau UP aanbevelen.

Buiten de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding is Hebe een prettig persoon om mee samen te werken en heeft ze al onze wensen kunnen omzetten in werkende functionaliteiten voor onze tool.

Ben jij ook op zoek naar een op maat gemaakte kwalitatieve tool dan neem zeker contact op met Hebe van Bureau UP.

– Roel Linssen, projectleider bij Sysmex Nederland

“Ik vind Hebe een topper: ze communiceert helder over wat ze wel en niet kan, ze denkt vooruit en leverde snel. Zeer aangename stijl in communiceren en afspraken! Met toekomstige uitdagingen voor database en automatisering, klop ik weer bij haar aan.”

– Ramon Vermij van Ramon Vermij Communication and Design

Projecten en testimonials

 

“(…) Hebe really took the time to go over what it was that I was looking for. She asked all the right questions and made sure we were both on the same page as far as expectations of what the end product would be. I was so relieved to finally have someone who got what it was that I really wanted! 
She has saved me a ton of headache and money. (…)”
– Maria Hummel, Hummel Creative

“Hebe heeft ons geholpen met het realiseren van een HR dashboard in MS Excel. De samenwerking was zeer plezierig en Hebe heeft een uitzonderlijk talent voor het analyseren van de kern. Door het internationale karakter van onze vraag heeft zowel de oplevering  van het eindproduct als de training in het Engels plaatsgevonden, dit tot grote tevredenheid van de deelnemers. De evaluatie van de training was dan ook uitermate positief en had een hoge score. Ik beveel het werk, de deskundigheid maar vooral de mens Hebe, van harte aan.”

– Director Enterprise Learning and Development EMEA

Excel trainingen & workshops

“Deze training heeft me heel wat tips and tricks bijgeleerd die ik kan implementeren in mijn day-to-day

business”

 

“Erg leerzaam, telkens goed afgestemd op leervermogen. Toffe sfeer, capabele juf.”

 

“Het was een duidelijke en leerzame cursus, met veel slimme zaken”

 

“Ik vond de training extreem nuttig en heb erg veel geleerd. Het was erg fijn om meteen met de laptop aan de slag te gaan. Wel was het lastig om tot het einde alert en geconcentreerd te blijven omdat mijn hoofd vol zat met nieuwe informatie. Wellicht zou een iets kortere trainingsdag beter zijn. Je bent ook een hele fijne, geduldige trainer.”

Projecten en testimonials

 

“Hebe is onze excel-goeroe. Ze helpt ons bij verschillende projecten: het handig inrichten van databestanden, analyse van data, het maken van interactieve dashboards en factsheets. Terwijl ze dit doet, leert ze ons allerlei trucks in excel. Voor ieder op haar eigen niveau. Het is prettig samen werken met Hebe: duidelijke afspraken, duidelijke communicatie gecombineerd met gezelligheid en kennis.”
– Onderzoeksbureau Claudia de Graauw

Projecten en testimonials
Projecten en testimonials
Neem contact op met Bureau Up

Meer weten over hoe Bureau Up je business meetbaar kan maken? Je kunt bellen, e-mailen of whatsappen. Een afspraak kan zowel offline als online via Skype, join.me, Facebook Messenger (video) of Team Viewer.

Voor een korte vraag of een belletje terug, vul onderstaand je gegevens in.

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest