Trots op onze klanten

Projecten en testimonials

MKB bedrijven zoals:

Protifarm

Een serie van Excel trainingen op verschillende niveaus bij deze toffe club.

Boxspring Design

Ongoing Excel support en het creeren van verschillende tools om het order proces beter te laten verlopen.

NED Personeel

Ongoing Excel support en het creeren van verschillende tools en dashboards om inzicht te vergroten en tijd te besparen.

Caracter Community

Op projectbasis ondersteuning bieden waar de nadruk ligt op het verwerken van data, het maken van dashboards en taken in Excel te automatiseren. 

The Self-Made Summit

Voor dit prachtige event mochten wij naderhand de customer experience survey verwerken in een overzichtelijk dashboard en een analyse maken om het volgende event nóg beter te kunnen wegzetten.

Vakmedianet

Voor deze uitgever van meer dan 30 vakbladen, hebben we een dashboard gemaakt dat laat zien hoe de content op de websites van de bijbehorende bladen scoort. 

Claudia de Graauw onderzoeksbureau

Op projectbasis werken we samen met Claudia de Graauw, voornamelijk om te supporten op Excel niveau; het creeren van dashboards en het automatiseren van taken.

Minkowski

Om meer inzicht in hun business te krijgen hebben we voor Minkowski een dashboard gemaakt dat inzicht geeft in omzet, pipeline, kosten, enz.  

Just Design

Voor deze meubeldesigners hebben we verschillende tools gemaakt die zorgen voor tijdsbesparing bij de orderverwerking. 

Quality Time Group

Éen op één Excel workshop 

Wireless Value

Voor Wireless Value hebben we ons gefocust op het design & the usability van het dashboard, dat zij zelf bouwden in HTML. 

Maatwerk Online

Voor deze geweldige ondernemers en hun team hebben we een dashboard in Google Sheets gemaakt wat rechtstreeks connect met Moneybird, waar zij enorm veel informatie uit kunnen halen als agency zoals finance, pipeline, marketingkanalen, bezettingsgraad, etc.

House of Care

Zowel het creëren van meer inzicht als het vermakkelijken van het verzamelen van de data speelde een rol in dit project. Hiervoor hebben we een planningstool gemaakt die ook dient als dashboard.

Vitaily

Dashboard voor een WooCommerce webshop van voedingssupplementen, welke automatisch connect met de shop en o.a. de omzet per maand, per product, per land en per provincie weergeeft. Ook connect het dashoard met Active Ants om de voorraad te laten zien, zodat er gestuurd kan worden op voorraadbeheer.

FeetForward

Het automatiseren van gepersonaliseerde trainingscertificaten. Voorheen een foutgevoelig, lang en saai proces, nu één druk op de knop.

Your Business Online

Geautomatiseerde Facebook organic & ads rapportage voor een social media ads bureau. 

Overheid en non-profit organisaties zoals:

Start Up Amsterdam (Gemeente Amsterdam)

Het verwerken van onderzoeksuitslagen in Excel mbt de invloed van Corona op ondernemers en het vormgeven in Excel van de rapportage. 

Cultuur Eindhoven  (Gemeente Eindhoven)

Excel groepstraining & één op één data & dashboard training.

Support bij het creëren van verschillende dashboards in Excel mbv Power Query.

Broodnodig

Het creeren van een dashboard in de brand identity van Broodnodig, waarin hun fantastische werk inizchtelijk wordt gemaakt. 

Internationals zoals:

Preflex (België)

Verschillende online Excel trainingen gegeven, zowel in grpepen als één op één.

“Erg leerzaam, telkens goed afgestemd op leervermogen. Toffe sfeer, capabele juf.”

Sysmex

Samen gewerkt met dit toffe team uit Etten-Leur en een Excel planningstool gebouwd, om tijd te besparen, zaken gemakkelijker inzichtelijk te maken en meer overzicht te creëren voor de projectleiders.

ContentServ

Support in Excel met benodigde berekeningen voor hun dashboards – welke op het eerste gezicht onmogelijk leken.

Ritchie Bros. Auctioneers

Interim opdracht: Excel tools gebouwd en een groot aantal dashboards om marketing efforts inzichtelijk te maken, alsook de interne cijfers van de business. 

ABN Amro Bank N.V.

Het creëren van een viertal Excel templates waarbij vooral het design centraal stond.

 

Zzp’ers zoals:

MediaBear

Moneybird dashboard in Google Sheets op maat – icm een sessie om samen doelen te bepalen. 

C-Marketing

Excel dashboard voor de business van deze ondernemer gebouwd, om finance en social media te tracken.

FynAds

Een dashboard in Google Sheets gebouwd om de resultaten die deze ondernemer behaalt voor zijn klanten met Google Ads, te laten zien & te rapporteren. 

SheClothes

Het creeren van een dashboard in Excel voor deze kledingwinkel om omzet per dag, week en maand inzichtelijk te maken. Ook met een scheiding tussen haar fysieke en webwinkel. 

Credo Financiele Administraties

Het optimaliseren van een eigen gemaakte spreadsheet voor klanten. 

Yolanda Kuin

De branding van haar eigen gemaakte Profit plan voor klanten: een totale make-over van het bestand, puur en alleen visueel.

“Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte tool voor zaken als planning, KPI-dashboards, automatisering, data-analyse, etc. dan kan ik Bureau UP aanbevelen.

Buiten de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding is Hebe een prettig persoon om mee samen te werken en heeft ze al onze wensen kunnen omzetten in werkende functionaliteiten voor onze tool.

Ben jij ook op zoek naar een op maat gemaakte kwalitatieve tool dan neem zeker contact op met Hebe van Bureau UP.

– Roel Linssen, projectleider bij Sysmex Nederland

“Ik vind Hebe een topper: ze communiceert helder over wat ze wel en niet kan, ze denkt vooruit en leverde snel. Zeer aangename stijl in communiceren en afspraken! Met toekomstige uitdagingen voor database en automatisering, klop ik weer bij haar aan.”

– Ramon Vermij van Ramon Vermij Communication and Design

Projecten en testimonials

 

“(…) Hebe really took the time to go over what it was that I was looking for. She asked all the right questions and made sure we were both on the same page as far as expectations of what the end product would be. I was so relieved to finally have someone who got what it was that I really wanted! 
She has saved me a ton of headache and money. (…)”
– Maria Hummel, Hummel Creative

“Hebe heeft ons geholpen met het realiseren van een HR dashboard in MS Excel. De samenwerking was zeer plezierig en Hebe heeft een uitzonderlijk talent voor het analyseren van de kern. Door het internationale karakter van onze vraag heeft zowel de oplevering  van het eindproduct als de training in het Engels plaatsgevonden, dit tot grote tevredenheid van de deelnemers. De evaluatie van de training was dan ook uitermate positief en had een hoge score. Ik beveel het werk, de deskundigheid maar vooral de mens Hebe, van harte aan.”

– Director Enterprise Learning and Development EMEA

 

“Hebe heeft ons bij Just. meerdere malen heel goed geholpen met het beter inrichten van Excel files, automatiseren van processen en oplossen van problemen. We maken al jaren gebruik van haar expertise en zijn er heel erg tevreden me. Ze beheert de kunst van het rustig en duidelijk uitleggen en ze snapt bedrijfsmatige materie direct. Ze heeft voor ons een tijdelijke oplossing gemaakt voor het verwerken van orders welke dermate goed werkt dat we er mee zijn blijven werken. Aanrader voor iedereen die meer uit Excel wil halen.”
– Jan, Just. Design

Excel trainingen & workshops

“Deze training heeft me heel wat tips and tricks bijgeleerd die ik kan implementeren in mijn day-to-day

business”

 

“Erg leerzaam, telkens goed afgestemd op leervermogen. Toffe sfeer, capabele juf.”

 

“Het was een duidelijke en leerzame cursus, met veel slimme zaken”

 

“Ik vond de training extreem nuttig en heb erg veel geleerd. Het was erg fijn om meteen met de laptop aan de slag te gaan. Wel was het lastig om tot het einde alert en geconcentreerd te blijven omdat mijn hoofd vol zat met nieuwe informatie. Wellicht zou een iets kortere trainingsdag beter zijn. Je bent ook een hele fijne, geduldige trainer.”

Projecten en testimonials

 

“Hebe is onze excel-goeroe. Ze helpt ons bij verschillende projecten: het handig inrichten van databestanden, analyse van data, het maken van interactieve dashboards en factsheets. Terwijl ze dit doet, leert ze ons allerlei trucks in excel. Voor ieder op haar eigen niveau. Het is prettig samen werken met Hebe: duidelijke afspraken, duidelijke communicatie gecombineerd met gezelligheid en kennis.”
– Onderzoeksbureau Claudia de Graauw

Projecten en testimonials

“Bureau Up heeft geholpen om een gepersonaliseerd bewijs van deelname te verstrekken. Hebe is oprecht geïnteresseerd, flexibel en deskundig en heeft in zeer korte tijd een oplossing bedacht die past bij FeetForward én een forse tijdwinst oplevert.”

– Mirjam van Feet Forward

Projecten en testimonials
Neem contact op met Bureau Up

Meer weten over hoe Bureau Up je business meetbaar kan maken? Je kunt bellen, e-mailen of whatsappen. Een afspraak kan zowel offline als online via Skype, join.me, Facebook Messenger (video) of Team Viewer.

Voor een korte vraag of een belletje terug, vul onderstaand je gegevens in.