The face behind the company

 

The face behind the company

Hebe Illing, 36 jaar, aangenaam.

Van origine marketeer en over de tijd geïnteresseerd en bedreven geraakt in business intelligence, data visualisatie en Excel. Eigenlijk ontstaan vanuit nieuwsgierigheid en een ondernemende visie: “wat heeft dat opgeleverd?”, “waar gaat het geld naar toe?”, “hoe staan we ervoor?”. Alles willen weten en meten.

Mijn grote kracht zit in het concreet maken van zaken en een stap voor stap aanpak. Ik ben resourceful en probeer altijd het grote plaatje in beeld te houden.

Bedrijfsgroei

Bureau Up is een agency die zaken makkelijker maakt, niet moeilijker. Werken met statistieken kan complex worden en is niet altijd een simpel onderwerp dat je even erbij doet. Dus ik streef ernaar data leesbaar en actiegericht te maken en processen overzichtelijk. Iedereen die met data wil werken moet in een oogopslag kunnen zien waar het om gaat.

The face behind the company: Hebe Illing

Spreker & workshops

Ik spreek op evenementen over onderwerpen als

  • Data omzetten naar informatie
  • Ondernemen in combinatie met het moederschap
  • Groeien van one man show naar bureau
  • Zzp’er of ondernemer?

En geef workshops voor zzp’ers / ondernemers zoals 

  • Business dashboard opzetten
  • Meest waardevolle marketingkanalen bepalen
  • Welke data uit mijn bedrijf kan ik gebruiken om betere beslissingen te maken?

Flexibele schil

The only way is up! Bureau Up groeit hard. Een klassieke eenmanszaak is het allang niet meer. Mijn visie voor het bedrijf is uitbreiden zonder groot kantoor (meer overhead is meer kosten voor de klant), maar met freelancers die remote werken op een plek en tijd die voor hen uitkomt. Niet per se van 9 tot 5 (maar uiteraard binnen de deadline!). Zo trek ik de beste mensen aan, voor die specifieke job, die betrokken zijn en hun uiterste best doen om een topproduct te leveren.
 

To Excel or not to Excel

Of onze diensten en producten nu geleverd worden in Excel of Tableau of Power BI, het is mij om het even: het gaat mij om wat past bij de klant, wat de beste oplossing is voor de specifieke situatie. De juiste KPIs inzichtelijk maken, de juiste visualisatie kiezen en data omzetten in informatie en inzicht. De klant in staat stellen om betere beslissingen te maken voor het bedrijf. Dat is belangrijk. Het platform is daar ondergeschikt aan.

The face behind the company: Hebe Illing
The face behind the company: Hebe Illing

Naast het ondernemen…

Ben ik moeder van een dochter (8) en partner van een -jawel- ondernemer. We houden van reizen, ver en dichtbij, van restaurants uitproberen en samen op pad gaan.

Ondanks mijn liefde voor digitaal en spreadsheets, ben ik ook graag aan het tekenen en handletteren. ‘s Avonds staat vaak de laptop nog aan en zit ik nog te knutselen in Excel (nerd alert!) tijdens het Netflixen.

 

 

(Foto’s door Prisca Visser)

 

Neem contact op met Bureau Up

Meer weten over hoe Bureau Up je business meetbaar kan maken? Je kunt bellen, e-mailen of whatsappen. Een afspraak kan zowel offline als online via Skype, join.me, Facebook Messenger (video) of Team Viewer.

Voor een korte vraag of een belletje terug, vul onderstaand je gegevens in.