The team behind the company

Team & Partners van Bureau Up
The team behind the company
Hebe Illing, 35, owner & founder, business analist, liefhebber van zowel Excel als Tableau

Bavel, Breda
T 076 – 205 51 29
E hebe@bureauup.com

Lees hier meer over Hebe

Annemijn van der Vaart, 28, business analist, Power BI specialist

“Mijn naam is Annemijn en tijdens mijn studie Marketing Intelligence heb ik het data analyse virus opgelopen. Speuren in data vind ik het leukste wat er is. Hierdoor word ik vaak ook datamijn genoemd. Dit speuren in data doe ik op verschillende manieren en in verschillende tools.

Ik gebruik zowel Excel, PowerBI, alsook SPSS en R. Voorkeur voor data analyse of data science heb ik niet. Ik vind het belangrijk dat je inzichten uit data haalt, en dat hoeft niet altijd op de meest ingewikkelde manier. Er is tegenwoordig zoveel data beschikbaar dat veel bedrijven niet eens toekomen aan het in kaart brengen van alle gegevens die ze hebben. Het leukste vind ik dan ook om een combinatie van data analyse, visualisatie en data science toe te passen in mijn werk om zo te waarde van de data te laten zien. 

Hoewel ik mijn werk zo leuk vind dat ik er ook mijn vrije tijd regelmatig in stop vind ik het daarnaast ook leuk om te volleyballen of met fotografie bezig te zijn.”

Elise van Hoorn, 38, data analist, Excel specialist

“Ik ben met Bureau Up in aanraking gekomen via social media. Ik zag toevallig een bericht over Excel en daar was ik zo enthousiast over dat ik contact met haar heb gezocht. Zoveel mensen kende ik namelijk niet die net zo gepassioneerd zijn over de mogelijkheden van Excel als ik.

Na jaren met plezier op diverse internationale, financiële afdelingen gewerkt te hebben, ben ik mij gaan specialiseren in het maken van financiële en business analyses. 

Wat ik zo mooi vind hierbij is dat je vanuit diverse afdelingen data ontvangt en dat kan combineren tot een dashboard waarop het management de organisatie kan sturen. En  je komt in aanraking met alle aspecten van een organisatie.

Naast het feit dat ik gek ben op Excel en het maken van analyses, vind ik het interessant om de diverse databronnen te bekijken en, indien nodig, te verbeteren. Ik ben dan naast analist ook functioneel beheerder.

Na een dag Excellen vind ik het fijn even een uur te wandelen in de natuur. Daarnaast reis ik regelmatig met mijn gezin en ga ik graag naar sport-evenementen.”

YeHui Zhou, 34, VBA & Excel specialist

“Dat kan sneller, makkelijker en het liefst met één druk op de knop! Als VBA specialist vind ik het heel fijn om bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

Met behulp van macros, geschreven in de script taal VBA, zorg ik ervoor dat veel administratieve handelingen in Excel geautomatiseerd worden. Meerdere rapportages tegelijk genereren of automatisch rauwe data opschonen? Dat kan met VBA.

In mijn vrije tijd knutsel ik graag zelf macros in elkaar, daarnaast ga ik regelmatig op korte road trips, knuffel ik met mijn kat en ben ik een echte Zelda fanaat.”

Via een wederzijds contact kwam YeHui in contact met Bureau Up. Aangezien zij aanvullende skills bleek te hebben en het meteen klikte, werd ze meteen verwelkomd in het team.

Kirsten Happel, 42, VA & Marketing

Kirsten ondersteunt Bureau Up op allerlei gebieden. “Hebe en ik kennen elkaar al van voordat we beide ondernemer waren en die samenwerking beviel toen al zo goed, dat we dat op deze manier leuk hebben kunnen voortzetten. Ik ondersteun Hebe onder andere bij aanpassingen aan haar website, het pimpen van haar PowerPoint presentaties, uitzoekklussen en ik heb haar e-mailnieuwsbrief ontworpen. De veelzijdigheid in combinatie met het design-aspect en de samenwerking met Hebe is wat dit werk voor mij zo leuk maakt.”

Kirsten heeft een brede achtergrond in evenementen, marketing, HR en ondersteuning en sinds kort heeft ze zich gestort op haar passie voor vormgeving. Momenteel volgt ze in haar vrije tijd een opleiding Graphic Design. De vrije tijd die nog overblijft besteedt ze graag in de horeca. Niet meer hangend in de lampen (“die tijd hebben we wel gehad”), maar wel voor een gezellige borrel, etentje, pubquiz of leuk evenement in de stad.

Loes Arentsen, 33, webdeveloper

“Mijn naam is Loes en ik ben verantwoordelijk voor de website. Hebe heeft een heel duidelijk beeld van wat zij wilt en ik ben degene die dat voor haar bouwt zodat het past bij de rest van de huisstijl van Bureau Up.

Met mijn bedrijf design en bouw ik websites op maat voor uiteenlopende klanten. Het doel is om websites te bouwen waar een ondernemer trots op kan zijn, net zo trots als dat hij of zij op het bedrijf is.”

The team behind the company
Neem contact op met Bureau Up

Meer weten over hoe Bureau Up je business meetbaar kan maken? Je kunt bellen, e-mailen of whatsappen. Een afspraak kan zowel offline als online via Skype, join.me, Facebook Messenger (video) of Team Viewer.

Voor een korte vraag of een belletje terug, vul onderstaand je gegevens in.

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest