Business intelligence

Onmisbaar als je wil groeien met je bedrijf.

Business Intelligence

Gebruik business intelligence, analytics en data visualisatie om inzichtelijk te maken waar je organisatie staat.

Business intelligence: kennis over je business. Inzicht in je bedrijf. Hoe je ervoor staat, wat er nog mist, wat er beter kan. Heel belangrijk als je wil groeien met je bedrijf, op welke manier dan ook.

Bureau Up helpt je om de KPIs in je bedrijf inzichtelijk te maken en om je data om te zetten in informatie. Zodat er strategische acties & beslissingen uit voort kunnen komen.

Er liggen nog heel veel kansen op dit gebied voor veel bedrijven, groot en klein, want vaak gaat de dagelijkse gang van zaken voor of is de kennis niet in huis om het op te zetten.

Wij supporten je hiermee door

  • met je mee te denken (wat ga je meten & hoe),
  • rapportages en dashboards op te zetten.
  • eventueel de rapportages (periodiek) uit te voeren.
  • en te concluderen  en analyseren; wat zegt de informatie nu eigenlijk?
Business Intelligence

Data analyse

Het halen van (waardevolle) informatie uit data, uit gegevens. Van groot belang voor een bedrijf, evenement, project of afdeling.  Het analyseren van data wordt soms als ingewikkeld bezien maar is wel enorm relevant. Iedereen heeft data, vaak meer dan je denkt.

Wij ondersteunen met de data analyse van jouw project. Dat doen we op een laagdrempelige manier met een transparant proces en concrete uitkomst.

Business Intelligence

Data visualisatie

Het visueel maken van data om data te analyseren en presenteren. Denk aan grafieken, dashboards en infographics. Een ‘foto’ zegt meer dan 1000 woorden.

De reden dat dashboards nu zo populair zijn, is omdat een (goedgemaakt) dashboard in een oogopslag trends en outliers laat zien. 

Bureau Up visualiseert data in Excel, Power BI, Google Sheets, Google Data Studio en Tableau, waarbij de laatste de creme de la creme is als het om het visualiseren van data gaat.

Business intelligence made simple

Diensten die business intelligence binnen je bedrijf begrijpelijk en overzichtelijk maken.

Dashboards en rapportages

Dashboards en rapportages zijn handige tools om KPI’s in het bedrijf zichtbaar te maken. Waar een dashboard in een oogopslag een indruk moet geven waar het om gaat, gaat een rapportage verder op de details in.

Verder lezen

Meten is weten

Meten is weten en meten is verzamelen. Maar vaak er is meer data aanwezig dan wordt gedacht.

En wanneer er dan gemeten wordt, is analyse de volgende stap, want wat zeggen de cijfers? Hoe interpreteer je ze?

Verder lezen

Periodieke BI support

Business intelligence is alleen maar waardevol als je je er met regelmaat mee bezig houdt.

Maar wat als je de kennis niet in huis hebt, niet genoeg mensen hebt of er maar een paar uur per maand aan werk is?

Verder lezen

“Hebe heeft ons geholpen met het realiseren van een HR dashboard. De samenwerking was zeer plezierig en Hebe heeft een uitzonderlijk talent voor het analyseren van de kern. Door het internationale karakter van onze vraag heeft zowel de oplevering  van het eindproduct als de training in het Engels plaatsgevonden, dit tot grote tevredenheid van de deelnemers. De evaluatie van de training was dan ook uitermate positief en had een hoge score. Ik beveel het werk, de deskundigheid maar vooral de mens Hebe, van harte aan.”

– Director Enterprise Learning and Development EMEA

Internationale gebouwbeheerorganisatie

Business Intelligence

Let’s Get Started

Weten waar je staat met je bedrijf? Beginnen met KPI’s meten? En op zoek naar support? 

Neem contact op met Bureau Up

Meer weten over hoe Bureau Up je business meetbaar kan maken? Je kunt bellen, e-mailen of whatsappen. Een afspraak kan zowel offline als online via Skype, join.me, Facebook Messenger (video) of Team Viewer.

Voor een korte vraag of een belletje terug, vul onderstaand je gegevens in.