Dashboard op maat

Inzicht om strategische beslissingen te maken.

Dashboards en rapportages stellen je in staat richting te bepalen. Eén van de belangrijkste zaken in je bedrijf. Met een dashboard zie je in een oogopslag of doelen behaald worden en kun je beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

Een dashboard laten maken

Bureau Up levert dashboards die volledig aansluiten op de wensen en eisen van je bedrijf. We verzamelen de feiten en de wensen om iets te creëren wat waarde brengt in de organisatie en meteen in gebruik genomen kan worden.

Het proces en de kosten hangen samen met een aantal factoren zoals:


Design: basis tot volledig in de huisstijl van de organisatie


Platform: Excel, Power BI (Microsoft), Tableau, Google Sheets of Google Data Studio


Data-complexiteit


Aantal & type databronnen


Wel of geen directe koppeling met de database


Aantal views (grootte van dashboard)


Wel of geen gebruikerstraining


Eventuele periodieke updates na oplevering

Hebe heeft ons geholpen met het realiseren van een HR dashboard in MS Excel. De samenwerking was zeer plezierig en Hebe heeft een uitzonderlijk talent voor het analyseren van de kern. Door het internationale karakter van onze vraag heeft zowel de oplevering  van het eindproduct als de training in het Engels plaatsgevonden, dit tot grote tevredenheid van de deelnemers. De evaluatie van de training was dan ook uitermate positief en had een hoge score.

Ik beveel het werk, de deskundigheid maar vooral de mens Hebe, van harte aan.

Director Enterprise Learning & Development EMEA

Johnson Controls

“Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte tool voor zaken als planning, KPI-dashboards, automatisering, data-analyse, etc. dan kan ik Bureau UP aanbevelen.

Buiten de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding is Hebe een prettig persoon om mee samen te werken en heeft ze al onze wensen kunnen omzetten in werkende functionaliteiten voor onze tool.

Ben jij ook op zoek naar een op maat gemaakte kwalitatieve tool, neem dan zeker contact op met Bureau UP.”

Roel Linssen, projectleider

Sysmex Nederland

Dit kunnen we voor je kunnen betekenen

Of het nu gaat om meer inzicht, tijd besparen, professionaliseren of een combinatie ervan…
Of je al een vastomlijnd plan en idee hebt en hulp zoekt bij de uitvoering of juist nog zoekende bent en advies en een sparringspartner zoekt…

Wij hebben ruime ervaring met allerlei trajecten, organisaties en software. Voor ons is het het belangrijkst om jou en de organisatie te helpen en iets op te leveren dat de dagelijkse gang van zaken te verbetert. 

Wij werk(t)en met...