Data & Dashboards

Hoe wij het zien

Data, business intelligence, rapportages… Het klinkt voor veel mensen niet aantrekkelijk of als veel extra werk. Toch liggen er in deze tijd veel kansen in data & business insights; inzicht in wat er in het bedrijf gebeurt op basis van statistieken en data, die vaak al in huis is.

Veel mensen weten niet precies waar ze moeten beginnen, wat er mogelijk is en hoe groot de toegevoegde waarde eigenlijk is. De interesse is er soms wel maar…

… hoe moet ik dat dan verzamelen of opslaan?
… ik heb geen zin om dat elke maand weer overal vandaan te halen.
… ik weet niet hoe ik het moet verwerken of weergeven?
… wat moet ik er nou uiteindelijk mee?
zijn veelgehoorde vragen.

That’s where we come in.

Wat wij graag doen

Wat Bureau Up op de eerste plaats voor je wil bereiken is (meer) inzicht, daarnaast gaan we voor tijdswinst en gemak.

Wij helpen je graag met het verzamelen van de juiste data, het maken van rapportages compleet afgestemd op jouw bedrijf en het identificeren van trends en groeifactoren.

We geven ook trainingen om jou of collega’s te leren ‘data driven’ te werken: bijvoorbeeld door te laten zien hoe je een dashboard in Excel maakt.

Wat bieden wij je

Oplossingen die Bureau Up biedt zijn allemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf, taak en type business. Ook de trainingen. De trainingen worden namelijk alleen aangeboden in jouw eigen omgeving voor jou alleen of met collega’s.

Concrete oplossingen

Trainingen

Voor wie we dat doen

De meeste meerwaarde kunnen we bieden binnen MKB bedrijven maar eigenlijk geldt: voor iedereen die meer uit zijn of haar business wil halen en meer inzicht wil in wat er gebeurt (in het bedrijf, op de website, met de marketing….).

Vragen die we beantwoorden

  • Hoe richt ik mijn marketingactiviteiten efficient in?
  • Waarom is marketing intelligence nuttig voor mij?
  • Wat voor informatie kan ik uit mijn huidige data halen?
  • Wat zeggen de huidige data van mijn bedrijf over kansen die ik laat liggen?
  • Hoe kan ik mijn rapportages verbeteren of vergemakkelijken?
  • Hoe kan ik taken in Excel automatiseren of vergemakkelijken?

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest