Wat doen we voor managers

MAAK DE BIJDRAGE VAN JOUW TEAM INZICHTELIJK EN BRENG KANSEN VOOR JE AFDELING IN KAART

 

Wil je inzichtelijk maken wat jouw team doet om de business te ondersteunen? Wat jouw afdeling heeft bijgedragen aan de bedrijfsgroei? Jouw team profileren?
En daarnaast weten waar je staat, ROI van jullie activiteiten gemakkelijk berekenen én taken automatiseren?

 

Als muziek in de oren?

Laten zien hoe goed je team presteert, werk vergemakkelijken en weten hoe het staat met de KPI’s: het klinkt jou als manager waarschijnlijk als muziek in de oren en het hoeft niet moeilijk te zijn!

 

KPI Dashboard

Bureau Up helpt je hier graag mee. Zo kun je bijvoorbeeld starten met het werken met een KPI dashboard dat elke maand met één druk op de knop automatiseert. Scheelt je veel werk als er maandelijks weer gevraagd wordt om de cijfers van jouw afdeling.

 

Kansen

Ook maken we kansen voor je afdeling inzichtelijk. Zonder lange processen, of wollig advies. Nee, we brengen statistieken in kaart die laten zien waar verbetering mogelijk of nodig is.

 

Welke taken kosten het meeste tijd?

Of start met het automatiseren van een aantal taken. Je weet waarschijnlijk welke taken in het team het meeste tijd kosten. Bestaan deze uit veel repetitieve taken? Grote kans dat wij de tijd hiervan kunnen verminderen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Behoefte aan inzicht en weten waar je (afdeling) staat? We’re here.

Templates om je werk makkelijker te maken

Interessante oplossingen voor jou

Welke vraag over je bedrijf zou jij graag beantwoord willen zien?

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest