Wat doen we voor ondernemers

BEDRIJFSGROEI REALISEREN DOOR INZICHT IN STATISTIEKEN – EN WETEN WAAR JE STAAT

 

Als ondernemer wil je weten waar je staat en bedrijfsgroei realiseren op een gezonde manier.
Hiervoor wil je beslissingen maken met behulp van gegevens binnen je bedrijf; Hoe staan we ervoor? Welke klanten zijn het meest waardevol voor ons? Wat kan er verbeterd worden binnen Sales of Marketing?

Het kost je waarschijnlijk geen moeite om tien van zulke vragen te bedenken waar je graag antwoord op zou willen. Vragen die je helpen om je bedrijf optimaal te kunnen (aan)sturen.

Bureau biedt antwoord op zulke vragen. We gaan aan de slag met de data die zich al in je bedrijf bevindt. Je hebt meer data in huis dan je in eerste instantie denkt. Wij structureren die data en maken er heldere rapportages of dashboards van met de informatie waar jij behoefte aan hebt.

Of leg een vraag bij ons weg om een specifiek onderwerp inzichtelijk te maken zoals ‘kan je onze marges inzichtelijk maken per klant’ of ‘kan je laten zien welke marketingactiviteiten het meeste opleveren’.

Laat ons weten welke vragen je beantwoord wil zien, dan bedenken wij hoe we deze voor je kunnen beantwoorden.

Interessante oplossingen voor jou

Welke vraag over je bedrijf zou jij graag beantwoord willen zien?

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest