KPI Dashboard

KPI Dashboard op maat

KPI Dashboard

KPI staat voor Key Performance Indicator. Een dashboard geeft grafisch weer wat de status is van deze belangrijkste statistieken van je bedrijf.
Een dashboard kan eigenlijk gebruikt worden voor allerlei statistieken; algemene statistieken van het bedrijf maar ook voor die van een afdeling of een website.

Bureau Up maakt een digitaal dashboard voor je dat geheel op maat gemaakt is en gemakkelijk te updaten is.

Deliverable

Een dashboard in Excel of in online programma naar keuze.

Proces

Het proces is simpel.
1) Inventarisatie – Graag horen we je wensen en eisen. Uiteraard hebben wij ook nog wat vragen aan jou. Meestal zijn dat hele concrete en praktische vragen.
2) Aan de slag – We gaan aan de slag om je dashboard te maken. Meestal werken we nauw samen met jou of iemand uit je team voor vragen en bedrijfsspecifieke vragen.
3) Tussentijdse check(s) – Uiteraard krijg je updates en willen we graag horen of we op de goede weg zitten.
4) Oplevering – Het dashboard ontvang je digitaal van ons en, mits gewenst, presenteren we dit bij jou op kantoor.
5) Nazorg – We leveren standaard nazorg. Dat wil zeggen dat we ook na oplevering nog beschikbaar zijn voor vragen en kleine aanpassingen.

INTERESSE IN EEN DASHBOARD VOOR JOUW BEDRIJF?

We denken graag met je mee over hoe een dashboard voor jouw organisatie eruit kan zien. Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden of neem meteen contact op als je al staat te springen!

 

Vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest