ROI Systeem

roi systeem

ROI Systeem

Return on investment is voor de meeste professionals heel interessant, want wie wil niet weten wat de uiteindelijke ‘opbrengst’ is van zijn of haar inspanningen & investeringen? Maar hoe weet of bereken je dat?

Return on investment is voor de meeste professionals heel interessant, want wie wil niet weten wat de uiteindelijke opbrengst is van zijn of haar inspanningen & investeringen? Maar hoe weet of bereken je dat?

Bureau Up ontwikkelt een systeem voor je dat de ROI van jouw inspanningen en investeringen inzichtelijk maakt.  Vaak gaat het om het berekenen van marketing return: het in kaart brengen van het rendement van verschillende kanalen en campagnes. Maar je kunt ook denken aan investeringen die gedaan worden op gebied van Sales, HR of IT bijvoorbeeld.

Deliverable

Een bestand waarin je simpelweg de variabelen invult en de ROI uitrolt. Op maat gemaakt voor jouw organisatie. (Berekeningen zijn transparant en bestand is flexibel.)
Met -mits gewenst- een overzicht van eerdere activiteiten op een rijtje met hun ROI. Zo beslis je direct of bepaalde inspanningen het waard zijn om voort te zetten of welke aangepast dienen te worden.

Proces

Het proces is simpel:
1) Inventarisatie – Hoe zit jullie business en afdeling in elkaar? Over welk spectrum van activiteiten of investeringen praten we? En wat zijn jullie wensen, eisen en verwachtingen?
2) Aan de slag – Lekker aan de slag. We gaan een opzet maken van jullie ROI systeem. Meestal werken we nauw samen met jou of iemand uit je team voor vragen en bedrijfsspecifieke vragen.
3) Tussentijdse check(s) – Uiteraard krijg je updates en willen we graag horen of we op de goede weg zitten.
4) Oplevering – Het systeem ontvang je digitaal van ons en als je het leuk vindt presenteren we dit bij jou op kantoor.
5) Nazorg – We leveren standaard nazorg. Dat wil zeggen dat we ook na oplevering nog twee weken beschikbaar zijn voor vragen en kleine aanpassingen.

Wij ontwikkelen graag een systeem voor jouw bedrijf. Laat je gegevens achter om de mogelijkheden
te bespreken of neem contact op als je meteen aan de slag wil.

 

WAT IS ROI
ROI staat voor return on investment en drukt het verschil tussen kosten en opbrengsten van een investering uit in een percentage.
De berekening is:
Kosten min opbrengst, gedeeld door de kosten x 100%

In sommige gevallen is deze berekening gemakkelijk te maken maar in veel gevallen zijn er geen daadwerkelijke inkomsten of zelfs daadwerkelijke kosten. Conversies, gespendeerde tijd of kwaliteitsnormen kunnen dan een rol spelen.

Vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest