Het ALL-IN-ONE DASHBOARD

Een compleet dashboard voor jouw bedrijf.

Inzicht in de statistieken van alle software die jij gebruikt om je business te runnen.

Alle marketing en finance cijfers op één plek.

Altijd up-to-date.

Andere ondernemers ontmoeten? Sparren over het ondernemerschap?
Herkenning vinden bij gelijkgestemden?
Eindelijk die leukerds ontmoeten met wie je al tijden contact hebt op Insta?

Daarvoor heb ik het UPgrade je netwerk-event in het leven geroepen.

De volgende staat gepland op 20 oktober 2022.

Links naar de ready-to-use dashboards

Dashboards die je meteen in gebruik kunt nemen, die….

Moneybird dashboard

Eerst gratis uitproberen

Instagram dashboard

Eerst gratis uitproberen

Facebook ads dashboard

Met 10 dagen free trial

WooCommerce dashboard

Eerst gratis uitproberen

Active Campaign dashboard

Eerst gratis uitproberen

Facebook ads dashboard voor ad experts

Wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen over de dashboards

Hoe werken de dashboards technisch gezien?

De dashboards werken met de API van het betreffende platform (Moneybird, Instagram, etc.). Via de API wordt het dashboard geconnect met het systeem en kan de data “eruit getrokken” worden, om in het dashboard te landen.

Waar vind ik het dashboard, waar staat het, als ik het gekocht heb?

Alle dashboards zijn gemaakt in Google Sheets. Zo zijn ze super toegankelijk voor iedereen, want het is online, je hebt geen nieuwe inlog nodig, vaak heb je al een account bij Google en anders is het zo gemaakt.

Wij kiezen voor Google Sheets omdat er maar een paar goede systemen zijn om dashboards in te maken, die flexibel genoeg zijn om echt een waardevol dashbboard mee te maken – als je daar ook kaas van gegeten hebt. Wij zorgen er natuurlijk voor dat jij er niks van hoeft te weten, dat wij al het werk voor je doen.

(De beste systemen zijn Power BI, Tableau, Qlik, Google Data Studio en een spreadsheet (dus Excel of Google Sheets). Maar van die systemen is Google Sheets het toegankelijkst en meest geschikt voor dit soort dashboards, omdat Power BI niet op een Apple werkt, en Tableau & Qlik betaalde systemen zijn, gemaakt voor grotere organisaties.)

Moet ik om kunnen gaan met Excel of een spreadsheet?

Nee, dat is absoluut niet nodig. Je hoeft zelf niets te doen in het dashboard; geen berekeningen maken of formules gebruiken.

Waarom zijn de dashboards vaak maar een paar tientjes?

Deze ready to use dashboards zijn ontwikkeld als antwoord op alle vragen die wij binnenkregen van ondernemers die niet direct een budget hebben om een dashboard op maat (2500+ euro) aan te schaffen, wat wij superbegrijpelijk vinden.

De dashboards zijn ‘one size fits all’, en daardoor kunnen we het voor een relatief klein prijsje aanbieden. Maar ze geven je wel meteen mega veel inzicht in je bedrijf en je marketingactiviteiten.

En dat is waar wij voor staan: iedere ondernemer moet strategische beslissingen kunnen maken op basis van cijfers én gevoel. Maar niet alléén op dat onderbuik-gevoel.

Zijn de prijzen eenmalig of is het een abonnement?

De prijzen zijn eenmalig tenzij erbij staat dat het een abonnement is (zoals bij het Facebook Ads dashboard).

Kan ik ook aanpassingen laten maken, specifiek voor mijn bedrijf, in mijn dashboard?

Ja, dat kan. Bij bepaalde dashboards is dat ook zeker aan te raden. Bijvoorbeeld bij het WooCommerce  en het Moneybird dashboard. Dan krijg je nog meer waardevolle info uit het dashboards. 

Als je aanpassingen hebt, mail ze dan naar meerweten@bureauup.com. Dan wordt er altijd vooraf een prijs met je afgesproken. Het gehanteerde uurtarief is 125,- excl. BTW. Vaak zijn aanpassingen al in één a twee uurtjes gedaan.