Mini-training

Meer uit Instagram halen met je statistieken

Het Instagram dashboard uit de video gratis uitproberen?

Instagram kijkt naar jouw cijfers om beslissingen te maken, and so should you.

Groeien met jouw Insta account én je bedrijf, door betere content te maken. Dat kan door meer zicht te hebben op je statistieken met het Instagram dashboard. Je kan ‘m gratis & vrijblijvend uitproberen!

Over mij

Who am I to talk?

Hey, ik ben Hebe, nice to meet you!

Zo is mijn bedrijf ontstaan

Van origine ben ik markteer. Jaren geleden werkte ik in een tof internationaal bedrijf waar we veel geld uitgaven aan marketing. Leuk, denk je misschien. En dat was het ook. Maar ik wilde weten wat er eigenlijk uitkwam; wat kwam er nou concreet terug van die bakken met geld die we uitgaven en van al die tijd en effort die wij als team van tien in de marketing stopte.

Dus ontwikkelde ik langzaam een liefde voor Excel, voor meten, analytics en cijfers.

Op een dag besloot ik ontslag te nemen, want ik was wel klaar met de lange lijnen, bureaucratie en office politics die er heerst in zo’n groot bedrijf. Ik wilde dóór. Mensen helpen. Meer inzicht geven in een bedrijf en de marketing. 

Dus dat ging ik doen. Maar dan voor mezelf. En zo mocht ik in de keuken kijken bij grote en kleine bedrijven en maakte ik non-stop talloze dashboards om zo bedrijven meer inzicht te geven. Ik werkte met meer dan 100 klanten, o.a. voor Aldi, ABN en de gemeente Amsterdam.

Geweldig verhaal, zul je denken. En ja, ik ben er super trots op. Maar nog trotser ben ik op wat er daarna gebeurde. 

Zo zijn de ready-to-use dashboards ontstaan

Voor de lol was ik actief op Instagram en deelde ik weleens dat ik veel met Excel werkte en dat ik dashboards maakte. 

En naast de bedrijven die me benaderden, kwamen er ook steeds vaker ondernemers die me via Instagram kenden, bij me uit.

Ook zij wilden meer inzicht in hun bedrijf of marketing. En social media managers en Facebook adverteerders zochten een manier om hun resultaten naar klanten te rapporteren – zonder te veel tijd eraan te besteden.

Ik ervaarde het als een hele leuke groep om mee samen te werken maar ik ervaarde ook dat er een heel ander budget was dan ik gewend was van het MKB en grote corporates.

Langzaam begon er een idee te vormen. Ik wilde mijn expertise op een laagdrempelige manier beschikbaar maken voor ondernemers.

Zo kwam ik op het idee om dashboards te maken die speciaal voor ondernemers die alleen of met een klein team werken ingericht zijn, die je meteen in gebruik kan nemen en connecten met de populaire platforms en programma’s onder ondernemers; Moneybird, Active Campaign (Mailblue), WooCommerce en… Instagram!

Zo ziet mijn leven er naast mijn werk uit

Je zou bijna kunnen zeggen dat ondernemen mijn hobby is, zo leuk vind ik mijn bedrijf. Maar ik geniet ook echt van vrije tijd!

Samen met mijn vriend en dochter (8) speel ik heel veel spelletjes; zowel digitaal als aan de eettafel. Zodra het even kan, gaan we op reis of eten samen een hapje buiten de deur.

We lachen ons rot om onze twee katten, knutselen wat af en ‘s avonds lees ik een boek, staat Netflix aan of doe ik met vriendinnen mee aan een online pubquiz (wéér een spel hahaha).