Meer uit Instagram halen met je statistieken

Mini-training

Je wil groeien op Instagram

Zonder rare trucjes, want je weet dat dat de enige manier is om te groeien. Echt te groeien. Een onmisbare sleutel in je strategie op Instagram zijn je statistieken. Ze zijn er niet voor niks toch?

Wil jij weten hoe je jouw statistieken beter in kan zetten om betere content te maken en zo te groeien op Instagram? Vraag dan de gratis mini-training Meer uit Instagram halen met je statistieken aan.

De mini-training is gratis, duurt ongeveer 7 minuten en geeft je 3 tips die je meteen in kan zetten om betere content te maken en zo te groeien op Instagram.

“Het Instagram Dashboard van Bureau Up is echt ZO ontzettend fijn. Voorheen deed ik weinig met mijn Instagram Statistieken, omdat ik de gegevens in de app vaak onoverzichtelijk vond. Het dashboard geef je in één oogopslag inzicht in hoe je het doet op Instagram. Hierdoor weet ik veel beter welke post goed aanslaan bij mijn volgers en merk ik dat hiermee nog relevantere content kan maken voor mijn account.”

Sharona Bolander, business coach

Dit dashboard is echt een must wanneer je serieus aan de slag wil gaan met een Instagram strategie. Voor mij, als instagramcoach, bespaart het zoveel tijd en kan ik zoveel makkelijker zien wat wel en niet werkt op Instagram. Wanneer het algoritme iets aanpast en wat. Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik kan er urenlang mee zitten nerden!

Tara van der Ven, Instagram coach

Ankie van Graphic Avenue maakt gebruik van het instagram dashboard
Angela Lodder gebruikt het Instagram dashboard

“Als Instagram expert vind ik het belangrijk om inzicht te hebben in de cijfers. Welke content ik deel in Stories en op de Feed is alles bepalend voor het succes van mijn strategie. Dit dashboard helpt mij die strategie bij te sturen waar nodig. Dit is echt goud waard, ook omdat het mij ook tijd bespaart. Ik hoef het nu niet zelf meer bij te houden.

Angela Lodder, Instagram coach

“Cijfers saai? Welnee! Met het Instagram dashboard kun je precies zien welke berichten en stories het goed doen en welke minder. En nog veel meer! Nu kan ik makkelijk bijschaven en bijsturen zodat ik Instagram nog effectiever in kan zetten.”

Sophie Spierenburg, online marketing

“Ik werk er absoluut heel veel mee. Weg talloze apps, hallo overzichtelijk dashboard!”

Christel, marketing strateeg

Christel van C Marketing maakt gebruik van het instagram dashboard