Notion cursus

dashboard geeft je rust

Nederlandstalige online cursus

trends in kaart brengen

6 modules: alles duidelijk uitgelegd

on top of things met dashboard

Incl. templates, updates & fb groep 

De Notion cursus (gegeven door Roxanne van Sanne Juno) is een online cursus om Notion door en door te leren kennen. Roxanne legt op een duidelijke en rustige manier uit welke functies er zijn in Notion en wat je ermee kan.

Dit kan je verwachten:

  • 6 modules met videolessen. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het creeëren van overzicht in jouw privéleven en/of business. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral direct alles implementeren.
  • Vaste templates die je kan dupliceren naar je eigen workspace. Je kunt dus direct aan de slag met het vormgeven van jouw overzicht. De templates zijn aan te passen naar jouw wensen en behoeften passend bij jouw situatie.
  • Toegang tot de besloten Notion Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded people en jouw workspace delen met andere cursisten.
  • Onbeperkt toegang. Je kunt alles dus op eigen tempo volgen.
  • De cursus wordt regelmatig geüpdatet. Er worden iedere keer weer nieuwe modules toegevoegd en bestaande geüpdatet zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt.

Voor de betaling word je naar een andere website doorverwezen

INHOUD

Er zijn 6 modules

Module 1 - Starten

Notion kan wat overweldigend zijn en daarom start je eerst met een korte intro en je gaat aan de slag met het maken van pagina’s.

Module 2 - Een dashboard maken

Een dashboard dat je direct de belangrijkste inzichten in je huidige situatie geeft waardoor je iedere dag direct weet waar je mee aan de slag kan en wat er op dat moment speelt. In deze module leer je hoe blokken en kolommen werken zodat je een mooi dashboard kan creëren.

Module 3 - Databases

Een duidelijke structuur van diverse pagina’s die aan elkaar gekoppeld zijn. Hét pluspunt van Notion!

Geen dubbel werk meer, maar elementen met elkaar laten samenwerken en vooral ook laten versterken.

Deze module bestaat uit uitgebreide video’s met voorbeelden zodat jij echt gaat begrijpen hoe dit werkt en hoe je de databases het beste in kunt zetten.

Module 4 - Tips & tricks

Interessante items op het internet snel opslaan in je eigen workspace, Notion op je telefoon, handige widgets en icoontjes, enz.  In deze module krijg je een heleboel handige tips & tricks.

Module 5 - Geavanceerde opties

In deze module krijg je uitleg over de wat geavanceerdere mogelijkheden binnen Notion. Waaronder de advanced blocks & rollups. Deze module is echt bedoeld voor als je NEXT LEVEL wilt gaan met je workspace!

Module 6 - templates

Je ontvangt diverse templates die je kunt dupliceren naar je eigen Notion workspace.

Zo kun je direct aan de slag met het invullen van jouw eigen informatie. Enkele voorbeelden:
– Alles in 1 dasboard
– Journal
– Habit Tracker
– Goal planner
– Vragenlijst
– Weekplanner

BONUS Module

In deze module krijg je een virtuele rondleiding door Roxanne’s eigen workspace. Een workspacce die altijd in ontwikkeling is, maar die je vast en zeker zal inspireren voor je eigen Notion! Door de modules hierboven bevat je voldoende kennis om elementen na te maken.

PRIJS

Master in Notion worden?

  • Toegang tot de leeromgeving met 6 modules
  • Als je de cursus nu koopt ontvang je ook alle updates!
  • Templates die je direct zelf kunt gebruiken
  • Een facebookgroep met andere Notion Cursisten

€ 127,- excl. BTW

Voor de betaling word je naar een andere website doorverwezen

Meer over Roxanne

“Inmiddels alweer jaren geleden begon mijn Notion journey. Ik werd eerst overweldigd door alle mogelijkheden. Toch liet het mij niet los en ging ik me er steeds meer in verdiepen en verschillende dingen uitproberen.

Het begon met een plek voor al mijn notities, maar dit breidde zich al heel snel uit.
Zo ontdekte ik al snel dat het een ideale app is voor het bijhouden van een bullet journal. Daarnaast had ik een aparte workspace waar ik allemaal inspiratie en motivatie in opsloeg. Notion was voor mij dus echt een verzamelmap.

Toen ik in 2020 begon met mijn business begon ik Notion ook zakelijk te gebruiken. (…) 

Dit overzicht en werken vanuit structuur en focus heeft er mede voor gezorgd dat mijn bedrijf zo snel een succes is geworden. De rust in je hoofd, de focus binnen je bedrijf en het overzicht waardoor je altijd weet waarmee je aan de slag moet, gun ik jou ook!”

Voor de betaling word je naar een andere website doorverwezen

[]