Handige Notion templates

kies de notion template die bij je past

1. Kies de template die bij je situatie past

dashboard geeft je rust

2. Besteed een klein bedrag en bespaar jezelf tijd & frustratie

on top of things met dashboard

3. Integreer direct in je eigen account & tweak waar nodig

Structuur met Notion

Notion is een geweldige tool of software -hoe je het wil noemen- waarmee je je leven organiseert en structureert. Gebruik het voor je privéleven of je werk. Alleen of met een team.

  Gek op Notion 

  Wat ik zo geweldig vind aan Notion is de flexibiliteit. Waar je bij andere planprogramma’s en organisatiesoftware werkt in de overzichten en databases die zij hebben ontworpen, kan je alles bij Notion helemaal zelf inrichten. Het zit dus eigenlijk een beetje tussen dat soort software (Asana, Slack, Monday, enz.) en Excel en dat vind ik juist zo fijn eraan: je bouwt iets dat helemaal afgestemd is op jouw eigen behoeften, én het ziet er mooi uit!

   Heb je de tijd en kennis?

   Maar om een overzicht, dashboard of database te bouwen in Notion heb je kennis nodig en tijd. En omdat niet iedereen dat heeft, heb ik Notion templates gemaakt die je zo, hop, één op één kunt integreren in jouw eigen Notion account!

    

   Heb je nog geen Notion account? Hier maak je een gratis account aan.

    Wat voor Notion templates zijn er?

    De Notion templates die ik maak zijn grotendeels gebouwd om je werk te organiseren en structureren. Denk aan een social media planner, een project management dashboard en een speciaal kanban board. Maar er zijn ook verschillende life planners die werk en privé met elkaar combineren.

    Hieronder vind je een selectie. Kijk in de shop om alle templates te zien.

    Zelf een master in Notion worden?

     

    Dan heb ik een toffe cursus voor je waarmee je Notion van binnen en buiten leert kennen

    • Online en volledig op je eigen tempo te volgen
    • Leeromgeving met 6 modules
    • Facebookgroep met andere Notion cursisten
    • Onbeperkt toegang
    • De cursus wordt regelmatig geüpdatet

    Hi! Ik ben Hebe

    Ik heb jarenlange ervaring met Excel, dashboards bouwen en data.

    Ook heb ik met heel veel verschillende soorten software gewerkt. Eerst als marketeer en daarna als online ondernemer. En ik ben helemaal weg van Notion zoals je kunt lezen.

    (En nee, je hoeft geen Excel expert te zijn om met Notion te werken hoor!)

    1001 ideeën, plannen en projecten

    Als online ondernemer met 1001 ideeën en to do’s zocht ik naar de beste manier om mijn werkleven te structureren zodat ik alles kon waarmaken wat ik beloofde aan klanten en al mijn plannen kon onthouden op één plek. Dat heb ik dus gevonden in Notion!

    Mijn carriere in het (heel) kort

    Ik onderneem sinds 2018, ben van origine marketeer en langzaam richting data & dashboards gegroeid. Toen ik ben gaan ondernemen heb ik een jaar of 6 dashboards en Excel tools gemaakt voor allerlei soorten bedrijven van heel groot (100.000+ medewerkers) tot zzp’ers, en alles wat er tussen zit.

    In 2024 ben ik hiermee gestopt en ben verder gegaan met me nog meer verdiepen in Notion en templates en in het ontdekken van andere software die online ondernemers het beste kan helpen om te groeien met hun bedrijf.

    Daarnaast heb ik nog een privéleven

    Ik woon in Breda met mijn dochter (2014), vriend, hond en kat, doe veel spelletjes, houdt van buiten de deur eten, reizen en op z’n tijd iets creatiefs doen.

    []