Over Bureau Up

The face behind the company

Mijn naam is Hebe Illing, 34 jaar. Van origine marketeer en over de tijd geïnteresseerd en bedreven geraakt in business intelligence, data visualisatie en Excel. Eigenlijk ontstaan vanuit nieuwsgierigheid en een ondernemende visie: “wat heeft dat opgeleverd?”, “waar gaat het geld naar toe?”, “hoe ver staan we met wel doel X?”, “wat doen mensen op de website?”. Alles willen weten en meten.

Wat mij omschrijft? Naast containerbegrippen als accuraat, ondernemend en communicatief vaardig, ben ik graag concreet, ben ik resourceful, en zorg ik ervoor dat het grote plaatje in beeld blijft.

Ook ben ik moeder van een dochter (4) en partner van een -jawel- ondernemer 🙂 . We houden van reizen, ver en dichtbij, van restaurants uitproberen en samen op pad gaan.
Ondanks mijn liefde voor digitaal en spreadsheets, ben ik ook graag aan het tekenen en handletteren. ‘s Avonds staat wel vaak de laptop nog aan en zit ik nog te knutselen in Excel (nerd alert!) tijdens het Netflixen.

Hier vind je mijn Linked In profiel

Hebe Illing van Bureau Up, support in Excel, business intelligence en meten van je business   

Weten welke samenwerking het beste is voor jouw situatie?

Ontvang gratis het e-book '15 tips voor werken met Excel'!

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis e-book met 15 tips om efficiënter te werken in Excel. Door je gegevens in te vullen beland je in onze database en ontvang je af en toe de nieuwsbrief.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt een email van bureau up waarin je even op de link moet klikken om je inschrijving te bevestigen, waarna je het e-book ontvangt.

Pin It on Pinterest