Als online ondernemer werk je waarschijnlijk met een hoop software en platformen. En al die systemen zijn natuurlijk (jammer genoeg) niet gratis. Dus elke maand moet je al die websites weer af om in te loggen (wat was het wachtwoord ook alweer?) en te zoeken naar de juiste  factuur. Hóe irritant. 

Je kunt hier natuurlijk een VA (virtual assistant) voor inzetten maar ja, die kost ook weer geld. 

Maar ik heb nu iets gevonden! Een tool waarmee je met één klik, al die facturen in één keer verzamelt!

I love slimme software

Ik kom dit ergens tegen en dacht meteen “wát een geweldig idee, zeg!”

Dus ja, eigenlijk is deze blog schaamteloze reclame voor deze software want ik vind dit echt een slim idee omdat het direct een probleem (tijdrovende en demotiverende taak) aanpakt waar veel online ondernemers mee te maken hebben.

En nee, ik ken de (Nederlandse!) maker van deze software niet.

Zo download je in één keer al je inkoopfacturen

Dit systeem connect met de website (waarvan jij de factuur wil hebben) via de API. Dat is een soort digitale weg of pijplijn, waarmee je data kan exporteren of importeren. 

In dit geval exporteer je dus de factuur via die API naar jouw account. Het systeem gaat alle websites af zoals je dat zelf zou doen, maar dan veel sneller.

De factuur komt in jouw account te staan en dan kan je de facturen die je wil aanklikken (of alles in één keer) en ze dan allemaal tegelijk downloaden.

Handig toch?

Deze slimme software om al je inkoopfacturen in één keer te downloaden van allerlei websites heet: Verzamelsysteem.nl. Met de code Bureauup25 krijg je 25% korting op je maand- of jaarkosten.

Hopelijk heb je wat aan deze tip en kan je een hoop tijd besparen!

Blogs die je misschien ook interessant vindt

[]