Je zoekt een tool om je uren bij te houden…

Je bent op zoek naar een tool om je uren bij te houden. Dat kan verschillende redenen hebben.

1. Je wil je eigen uren bijhouden om te weten hoe lang je over bepaalde taken doet.
2. Je werkt voor klanten met een uurtarief en je tijd daarvoor bijhouden.
3. Je hebt een team en wil weten hoe lang ze over bepaalde taken doen en hun tijd bijhouden.

Er zijn aardig wat time tracking apps beschikbaar die je kunnen helpen om je tijd efficiënt en nauwkeurig bij te houden.
In deze blog vind je drie populaire opties.

uren bijhouden

TimeChimp

TimeChimp is een gebruiksvriendelijke urenregistratie app die zich richt op eenvoud en functionaliteit. Het biedt een overzichtelijke interface waar je gemakkelijk je uren kunt invoeren en rapportages kunt genereren.

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk: TimeChimp heeft echt een intuïtieve interface dus het is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.
 • Uitgebreide rapportages: De app heeft handige rapportages, zodat je een goed inzicht krijgt in je tijdsbesteding.
 • Integraties: TimeChimp integreert met verschillende andere tools zoals projectmanagement software en boekhoudprogramma’s zodat je ook gemakkelijk kunt factureren.
 • Mobiele app: Er is een mobiele app: handig!

Toggl

Toggl is een van de meest populaire time tracking tools bij online ondernemers. Het is geschikt als je alleen werkt maar ook voor teams.

Voordelen:

 • Flexibel en veelzijdig: Toggl is zeer aanpasbaar en kan worden gebruikt voor een breed scala aan projecten en taken.
 • Real-time tracking: Met de real-time tracking functie kun je met één klik je tijd starten en stoppen. Dat is echt de kracht van Toggl, dat het zo makkelijk werkt en weinig gedoe vereist.
 • Rapportage en analyse: Ook Toggl heeft van allerlei rapportages die je helpen je tijd te analyseren en te verbeteren waar nodig.
 • Integraties en add-ons: Toggl integreert met veel andere tools, heeft een browser extensie en een fijne app voor je telefoon.

Harvest

Harvest is een uitgebreide tool om je uren bij te houden en is ideaal is voor freelancers en kleine tot middelgrote teams.

Voordelen:

 • Tijdregistratie en facturatie: Harvest maakt het eenvoudig om tijd te registreren en direct facturen te genereren op basis van je geregistreerde uren.
 • Projectmanagement functies: Naast tijdregistratie biedt Harvest ook functies voor het beheren van projecten en budgetten, waardoor je alles in één app kunt beheren.
 • Integraties: Harvest integreert met veel andere tools zoals Trello, Asana, en QuickBooks, wat zorgt voor een gestroomlijnde workflow.

Via deze link krijg je $10 korting

Welke urenregistratie tool moet je nu kiezen?

Het bijhouden van je uren is essentieel om inzicht te krijgen in je tijdsbesteding, accuraat te kunnen factureren en de productiviteit van je team te monitoren. Of je nu kiest voor TimeChimp, Toggl of Harvest, deze tools zijn allemaal tried and tested en worden niet voor niks veelvuldig gebruikt. Uiteindelijk gaat het erom wat jij het fijnste vindt en welke interface het beste bij je past.

Deze blog bevat affiliate links. Mocht je via zo’n link een product kopen of abonnement afsluiten, dan ontvang ik daar een kleine fee voor. Jij betaalt niks extra, de prijzen zijn hetzelfde en in sommige gevallen krijg je zelfs korting of een langere proefperiode.

Blogs die je misschien ook interessant vindt

[]