Instagram dashboard

Instagram dashboard

Wil je méér uit Instagram halen?

 • Doe je veel op Instagram maar weet je niet precies wat er eigenlijk uitkomt?
 • Kijk je wel naar je statistieken maar kost het veel tijd en vind je het onoverzichtelijk?
 • Wil je de resultaten zien van al je inspanning op Instagram?

Dan is dit dashboard iets voor jou!
Dit dashboard connect rechtstreeks met jouw Instagram account, laadt de data zelf in en zet dit automatisch om naar een tof dashboard in Google Sheets. Onmisbaar voor elke Instagrammer die wil groeien op Instagram.

“Wat ziet het er gaaf uit, dat er nog zoveel cijfers beschikbaar zijn vanuit Instagram! Nu kan ik veel beter gaan sturen op content. Ik kreeg al snel nieuwe inzichten! Super waardevol! Stiekem is dit boven mijn verwachtingen!!”
– Irene  van Marketingmadame

 

Dit dashboard gaat jou helpen om:

 • alle statistieken van wat je doet op Instagram op een rijtje te krijgen
 • inzicht te krijgen in welke content op Instagram goed werkt voor jou en welke minder
 • tijd te besparen in plaats van zelf op Instagram alle statistieken bij elkaar te verzamelen
 • te groeien op Instagram door een data-driven aanpak

 

“In Instagram kun je je statistieken wel bekijken maar dat vind ik heel onoverzichtelijk met als gevolg dat het teveel tijd kost. Dit dashboard geeft daarentegen zoveel overzicht! 💪🏻🙌🏻”
– Yvonne van BFeminine

 

Gebruik maken van 5 euro korting op het dashboard?
Maak dan, na aanschaf, een leuke Insta story over het dashboard en tag @hebe.bureau.up (binnen 2 dagen nadat je je dashboard hebt ontvangen).
Hieronder kun je aangeven dat je de korting toe wil passen m.b.v. de dropdown menu’s.

Prijzen excl. BTW

! Vul hieronder een e-mailadres in waar een Google account aan gekoppeld is ivm het delen van het dashboard (Google Sheets) ! Bij je contactgegevens kun je je ‘gewone’ emailadres invullen.

 

LET OP: i.v.m. grote belangstelling zit er tijdelijk een langere levertijd op het dashboard van een aantal dagen.

Vanaf 57,50

Wissen
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Je hebt toegang tot het dashboard met één emailadres (één user). Extra users toevoegen aan het dashboard, dat kan hier.

 

"Ik ben zeer tevreden met het dashboard. Completer kan haast niet!"
- Manon van Manon Toma 


Dit vind je o.a. in het dashboard:

 • Post statistieken van de laatste 6 maanden zoals
  • jouw posts met o.a. likes, comments & saves (totaal & per post)
  • jouw beste posts op basis van verschillende criteria
 • Story statistieken van de laatste 7 dagen zoals
  • jouw stories met o.a. aantal views & aantal reacties
  • jouw meest bekeken stories
  • flow van jouw stories qua views
  • gem. aantal viewers van je stories per dag
 • Profiel statistieken van de laatste zes maanden zoals
  • aantal unieke bezoekers op jouw profiel, totaal & per week
  • aantal nieuwe volgers, totaal & per week
  • aantal clicks op de link in bio, totaal & per week

Het dashboard is gemaakt in Google Sheets (gratis software, online, ook beschikbaar op mobiel en zowel voor Mac als Windows beschikbaar). De data vernieuwt automatisch.

"Alles is volautomatisch. Dit is echt een time-saver! Nu kan ik meer tijd besteden aan het creëren van content in plaats van content te kopiëren en te plakken om het te analyseren.
- Sanne van Socially Sanne

 

"Het inzicht in mijn stories. Dat is voor mij dé goudmijn. Ik weet exact wanneer mensen nu afhaken en wanneer ze blijven. Ik kijk iedere ochtend even!"
- Angela van Angela Lodder

 

Wel moet je hier rekening mee houden:

 • Je Instagram account moet een business account of een creator account zijn (omzetten kan hier op Instagram: Instellingen > Account > Overstappen op .... )
 • Je Instagram account moet gelinkt zijn met je Facebook business pagina
 • Om je account te kunnen linken met het dashboard moet je ons toevoegen aan jouw Facebook bedrijfspagina als Analist (Instellingen > Paginarollen > Nieuwe paginarol toewijzen > zoek dan 'Hebe Illing' en voeg haar toe). Uiteraard doen wij verder niks met deze paginarol en wordt er vertrouwelijk & verantwoordelijk omgegaan met deze rol.
 • Het verloop van jouw aantal volgers over de weken zit er niet in, omdat Instagram deze informatie niet verschaft. Wel vind je het aantal nieuwe volgers per week in het dashboard én is er een speciaal tabblad aangemaakt om zelf het aantal volgers bij te houden en wordt hier automatisch een grafiek van gemaakt.
 • De story views worden om de 6 uur geüpdatet. Evt. kan je dit upgraden naar elk uur met een upgrade.

 

"Ik ga er absoluut heel veel mee werken. Weg talloze apps, hallo overzichtelijk dashboard!"
- Christel van C-Marketing


Bestellen, en dan?
Wanneer je dit dashboard bestelt en ons toevoegt aan jouw Fb bedrijfspagina, ontvang je binnen 1 werkdag (maar waarschijnlijk een stuk sneller) een email met een link naar jouw eigen Instagram dashboard, gedeeld met het hierboven ingevulde e-mailadres.

"Het Instagram dashboard geeft mij meer rust. Alles overzichtelijk op 1 plek en duidelijkheid over welke content werkt en welke minder goed. Erg blij mee!"
- Ankie van Graphic Avenue


Meer dan 5 users die toegang nodig hebben?

Laat het ons weten en mail naar meerweten@bureauup.com.


Ben je naar een dergelijk dashboard op zoek voor je klanten?
Neem dan even contact op via meerweten@bureauup.com om de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan een maandelijkse fee die we kunnen afspreken voor het gebruik van dit dashboard voor jouw klanten.

"Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik kan er urenlang mee zitten nerden haha. "
- Tara van Thee met Tara

 

"Ik begin net met zichtbaar worden op Instagram en vanaf het begin alles snel kunnen zien in een dashboard is echt heel fijn. Ik wíl nu zelfs zichtbaar worden (niet zo mijn ding) en gaan zien wat wel en niet werkt door het dashboard. Super tevreden klant hier!"
- Elvira van Return to Yourself

 

"Dit dashboard geeft mij nu al zoveel info over mijn instagram Posts dan ik had verwacht. Ik zie hoeveel mensen mijn post bekijken en hoeveel keer er geklikt wordt naar mijn website of andere content. Ook krijg ik meer inzicht in welk onderwerp mijn klanten geïnteresseerd zijn. Op die manier kan ik mijn klanten nog beter aanspreken en helpen. En wat een enorm groot voordeel is, is dat het mij behalve de installatie (en daar heb ik uitstekende hulp bij gehad) geen tijd kost. Ik hou meer tijd over voor content creëren."
- Saskia van Support at School 

 

"Een heel fijn en overzichtelijk dashboard. Geen ingewikkelde velden, maar een clean overzicht waarin je in 1 oogopslag ziet hoe het er voor staat. Daarnaast echt verbaasd over wat er allemaal mogelijk is, echt boven verwachting!"
- Roëlla van Focus Assistant

 

"Het instagram dashboard is heel uitgebreid en overzichtelijk. In één oogopslag zie ik hoe het ervoor staat met mijn instagram. Het geeft me inzicht in welke stories en posts het beste scoren bij mijn volgers en op welke tijdstippen ik het beste mijn content kan delen. Een echte aanrader!"
- Kimberley van Language Arts

 

"Alle statistieken in één oogopslag bij elkaar. Ik ben onwijs blij met het dashboard. Niet meer zoeken, naast elkaar leggen en vergelijken. Dit staat nu allemaal bij elkaar op 1 pagina. Ik vind het geweldig! Lekker helder en overzichtelijk."
- Saskia van Ondernemerslifestyle

Pin It on Pinterest