Instagram dashboard *upgrades*

Instagram dashboard *upgrades*

Jij hebt het Instagram dashboard, vindt het erg tof en merkt dat je ‘aan’ gaat van de hoeveelheid inzicht die het je geeft. En van hoe leuk het is, om je eigen account en content terug te zien in het dashboard. Maar nu wil je meer….

No problem! We’ve got you. We hebben een aantal toffe upgrades beschikbaar voor je. Lees hieronder welke allemaal en selecteer met de dropdown menuutjes je keuze.

 

-> Hourly Story Updates abonnement
Je stories worden nu vier keer per dag geupdatet. Liever elk uur? Yes, dat kan nu. Met het Hourly Story Updates abonnement.

Kosten: 30,- euro excl. BTW voor een half jaar (5 euro per maand). Je ontvangt een mail na 5 maanden met een reminder dat het volgende abo eraan komt, waarmee je kan cancellen eventueel.

Vooral interessant voor je als:
– je veel stories maakt en graag willen groeien in het bereik hiervan

 

-> Google Analytics addition
Wat doen die Insta bezoekers eigenlijk op je website? Welke pagina’s bekijken ze? En kopen ze ook wat? Je kunt zelf in Google Analytics kijken natuurlijk, maar om het jezelf makkelijk te maken, kies je deze upgrade en krijg je een extra sheet in je Insta dashboard.
Hierop zie je dan in 1 oogopslag hoeveel mensen per week vanaf Insta op je site komen, welke pagina’s ze bekijken, wat ze kopen, hoe lang ze blijven, enz.

Houd hier rekening mee:
– je dient een Google Analytics account te hebben
– je dient het meerweten@ emailadres toe te voegen aan je GA account bij de Admin

Kosten: eenmalig 39,50 euro excl BTW

Vooral interessant voor je als:
– je een webshop hebt met meerdere producten
– er veel mensen op jouw link in bio klikken

 

-> Posts history 12 months
Less is more, toch? Dat gaat niet helemaal op wanneer het om data gaat. Meer data (niet perse meer grafiekjes!) geeft een betrouwbaarder beeld. Deze upgrade gebruikt je posts zien van de laatste 12 maanden, ipv de laatste 6 zoals nu.

Kosten: eenmalig 20,- euro excl. BTW

Vooral interessant voor je als:
– je veel posts post
– je een contentstrategie hebt en deze wil tweaken op basis van de resultaten; wat werkt wel en wat niet

 

->  3 Data driven tips
3 concrete tips om je insta account of content te verbeteren op basis van data.
Hebe, data & business analist, duikt je dashboard in en analyseert jouw Instagram data. Je krijgt vervolgens een one-pager met 3 actiegerichte tips (“ga …, start …, stop …, doe…”) met als doel jouw account meer bereik geven en duurzaam te groeien.

Kosten: eenmalig 55,- euro excl. BTW

Vooral interessant voor je als:
– je geen duidelijke contentstrategie hebt
– je wel een contentstrategie hebt maar geen idee hebt of ie werkt

 

-> Storygroei invulsheet
Ben je actief bezig met het groeien van het aantal views van je stories? Wil je dit graag bijhouden maar je bent geen topper met een spreadsheet? Dan kies je deze upgrade.
Je krijgt een extra sheet waarin je zelf per dag bij kan houden wat het gemiddelde aantal storyviews was. (Omdat je dit in je dashboard van 7 dagen terugziet, hoef je het niet letterlijk elke dag in te vullen!)

Kosten: eenmalig 15,- euro excl. BTW

Vooral interessant voor je als:
– je (bijna) elke dag stories maakt en graag meer mensen wil bereiken hiermee
– het leuk vindt om met dit soort groei & cijfertjes bezig te zijn en het niet erg vindt om zelf bij te houden

 

-> Echte volgersgroei
Instagram zendt data uit over nieuwe volgers maar niet over je ontvolgers. Wil je duidelijker zien hoeveel volgers je écht gegroeid bent? Dan kan je deze upgrade kiezen. Er worden dan een aantal kolommen toegevoegd aan je invulsheet waar je je volgers bijhoudt: echte groei & aantal ontvolgers (dit zijn berekeningen op basis van het aantal volgers dat je invult en het aantal nieuwe volgers dat via de API komt).

Kosten:  eenmalig 15,- euro excl. BTW

Vooral interessant voor je als:
– je de volgers invulsheet gebruikt
– je het leuk vindt om te zien hoe je groeit in volgersaantal

Vanaf 15,00

Wissen

De upgrades vind je terug in je dashboard binnen 24 (werk)uur na bestelling (of na toegang geven van Google Analytics als je voor deze optie gaat).

Binnenkort beschikbaar: benchmark sheet
Hoe doe jij het op Instagram in vergelijking met de gemiddelden? Bereik je meer of minder procent van jouw volgers met je stories, dan de benchmark? Krijgen jouw posts gem. meer impressies dan andere accounts? Heb je een hoog percentage viewers die uitstapt na het kijken van je stories? Dat weet je als je deze benchmark sheet in je bezit hebt.

Pin It on Pinterest