In één ochtend de basis van je affiliate website ready to go!

125.00

Uitverkocht

Deze sessie is momenteel uitverkocht! Snel aan de slag? Check deze blog.

Na deze ochtend heb jij de basis van je affiliate website helemaal klaar staan.

Je hoeft daarna alleen nog meer teksten / blogs toe te voegen om meer bezoekers naar jouw website te trekken en je affiliate website succesvol te maken!

Voor wie is deze sessie bedoeld?
Jij wil graag een affiliate website maken maar je komt er niet aan toe. Je maakt er geen prioriteit van. Je weet niet zo goed hoe je moet beginnen. Je wil het niet alleen doen. Je kan wel een zetje in de rug gebruiken.

Je hebt behoefte aan een klankbord, iemand met wie je even kan sparren die hier ook mee bezig is, die net wat verder is dan jij.

Wie, wat, waar?
Tijd: 9:00-13:00 uur
Plaats: Online
Met wie: in een klein groepje van 4 en met mij, Hebe
Wanneer: 21maart. Kan je die datum niet? Misschien dat ik later nog een dergelijke sessie organiseer, maar dat is nog niet duidelijk.

Wat gaan we doen?
We gaan samen de basis van jouw affiliate website maken. Hierbij kan je denken aan:

  • je niche kiezen
  • zoekwoordonderzoek doen met de juiste tools
  • hosting regelen, WordPress + thema installeren
  • een basis lay-out maken op je website
  • de structuur van je website bedenken (wat voor content komt waar) en meteen maken
  • de juiste plugins kiezen
  • blogs schrijven
  • strategie
  • extra ideeen bedenken en evt. implementeren om je website tot een succes te maken

Ik begeleid je bij deze stappen, ik denk met je mee, ben je klankbord en je kunt me alles vragen!

“Waarom zou ik dan met jou doen Hebe?”
Ik ben in de laatste maanden heel intensief bezig geweest met passieve inkomsten-modellen. Ik heb nóg meer ervaring opgedaan met zoekwoordonderzoek, affiliate marketing, Etsy, bloggen, Youtube en meer. En stiekem hebben ze veel overeenkomsten (niche kiezen, inzetten op de juiste zoekwoorden, SEO, aantrekkelijke teksten schrijven, enz…). Ook heb ik veel met WordPress gewerkt, mijn eigen website meerdere keren omgebouwd (al ben ik absoluut geen web developer) en recent heb ik mijn eerste affiliate website gemaakt.

Van het verkeer van deze website waar je nu bent, bureauup.com, komt 60% via Google (organisch) en de blogs (ong. 50 stuks momenteel) leveren zo’n 350 bezoeken per maand op, terwijl ik recent pas weer actief ben gaan bloggen.

Van origine ben ik marketeer en ben ik meer dan 10 jaar geleden doorgegroeid naar online marketing. Sinds 2019 zie ik mezelf als online ondernemer en verkocht ik mijn ready-to-use dashboards aan meer dan 700 collega-ondernemers.

Ja, ik loop even op te scheppen maar ik wil dat je weet dat ik echt wel van wanten weet 😄😄😄. Maar eigenlijk is het belangrijkste dat je mag weten: ik ben een echte self starter en go getter. Ik ben echt goed in BEGINNEN en daar wil ik jou mee aansteken.

De aanbieding geldt t/m a.s. vrijdag.

Het aangegeven bedrag is excl BTW.

125.00

Uitverkocht