Notion kanban board – Notion template

9.95

Notion Kanban Board voor het managen van je taken en projecten.

Op één pagina volledig overzicht van al je taken & to do's!

Kanban board met zowel categorieën van links naar rechts als van boven naar beneden.
Een 'gewoon' kanban board heeft verticale boards van links naar rechts, je kunt dus categorieën aangeven zoals 'in progress', 'done', 'ingepland', etc.
Ik miste echter de mogelijkheid om ook categorieën toe te voegen zoals projectnamen of het type taak zoals 'klantwerk', 'marketing' of 'schrijfwerk'.

Daarom heb ik dit '2-dimensionale' kanban board gemaakt, waarbij je zowel horizontaal als verticaal categorieën kunt aanmaken om er dus een extra dimensie aan te kunnen geven en daardoor je taken en projecten nog beter kunt indelen.

Het werkt super simpel en efficient: sleep taken naar de juiste plaats op het board en kik op een taak om details toe te voegen. Je hebt een compleet overzicht van wat je moet doen en wanneer. Ook alle ideeën die je hebt, kun je kwijt ('someday') zonder dat het rommelig wordt, om zo nooit meer iets te vergeten.

Voeg zelf labels & tags aan je taken of projecten toe:

  • Deadline
  • Prioriteit
  • Status
  • Teamleden
  • Type taak

Volledig aanpasbar: pas zelf de kleuren en afbeeldingen aan naar je eigen smaak. Uiteraard zijn ook de namen van de categorieën en labels simpel aan te passen.

Hoe werkt het Notion kanban board?
Hieronder zie je in het kort enkele mogelijkheden en de werking van de template.

Wat krijg je als je het Notion kanban board aanschaft?
Als je deze Notion template koopt, ontvang je direct een PDF met daarin een linkje naar de template. De template is dus zowel digitaal als online.
Als je de template opent (door op de link te klikken), opent deze in je browser en dan klik je op Duplicate om deze aan je eigen Notion omgeving toe te voegen.

Heb je nog geen Notion?
Hier kan je een gratis account aanmaken. Je kunt dan meteen starten met Notion en deze template.

De aangegeven prijs is excl. BTW. De prijs inclusief BTW is € 12,04.

Meer leren over Notion? Beter worden in Notion?
Check dan deze Notion cursus eens!

9.95

[]